OČEKIVANO? Lučić otkrio ko su po njemu dva najbolja trenera iz Evrope trenutno!

Izneo je svoje mišljenje!

Srpski internacionalac i krilni košarkaš Bajerna – Vladimir Lučić smatra da su Šarunas Jasikevičijus e Andrea Trinkijeri najbolji trener današnjice:

‘Govorimo o, po meni, dva najbolja evropska trenera u ovom trenutku. Ili su među najboljim trenerima, da se neko ne uvredi. I jedan i drugi žele da budu lideri, opsednuti su košarkom i detaljima. Nisam imao priliku da sarađujem sa Šarasom, ali iz nekih razgovora em igračima koji su bili sa njim mogu da izvučem neke paralele između Andree i njega. Obojicu je jako teško skautirati kao trenere, imaju poveću knjigu sa svim akcijama, zalaze u najsitnije detalje i mogu da se prilagođavaju i manjaju ofanzivno i defanzivno. Zato i nije čudo da neke stvari deluju kao šah. Nije to samo okršaj igrača na terenu, već i dva trenerska uma kraj istog.».

Andrea Trinchieri Zvezda – Bajern, evroliga 2.3.2021. (imagem e foto de crédito: Djordje Kostic / STARSPORT)

Serija između Barselone i Bajerna je trenutno nerešena, oba tima imaju po dve pobede i majstorica u Španiji će odlučiti koji tim putuje za Beograd na fajnal-for Evrolige.

‘Najlepši mogući osećaj bi predstavljalo učešće na F4 u svom gradu i zemlji, pred svojom familijom i prijateljima. Ali, sve je to još jako daleko. Svakako, prilika da igraš u svom gradu i boriš za jednu od titula koje nisam imao prilike dosad da osvojim bila bi sjajna, pogotovo pred ljudima koji ti toliko znače.».


Source: HotSport by hotsport.rs.

*The article has been translated based on the content of HotSport by hotsport.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!