Održano finale takmičenja Schweppes Mixology Session 2022

BEOGRAD – U uzbudljivoj atmosferi kakvu samo Schweppes može da organizuje, sinoć je u hotelu Hyatt u Beogradu održano finale takmičenja „Schweppes Mixology Session 2022“. Među 20 takmičara koji su se plasirali u finale, titulu najboljeg odneo je Aleksandar Đolai, čiji je inspirativni koktel osvojio nepca čak tri kruga žirija.

Nakon kvalifikacija održanih u Kragujevcu, Novom Sadu, Beogradu i Zlatiboru, finalisti su se takmičili u osmišljavanju novih mikseva, a osnovna propozicija je, kao i prethodnih godina, podrazumevala da se jedan od 5 moćnih, Schweppes ukusa nađeki teluonom najboljem! Aleksandar Đolai je koristio Schweppes za čvrst karakter, Tonic Water, u svom koktelu Nocturno, a njegove smele arome su se savršeno prožele sa ostalim sastojcima čime je Schweppes Mixology takmičenje još jednom opravdalo svoju inspiraciju – stvaranje novih mikseva i neponovljivih ukusa za sve ljubitelje dobrih koktela .

O izgledu, tehničkoj izvedbi, prezentaciji koktela, ali pre svega originalnosti i ukusu, svoj sud je doneo žiri koji su činili Lucas Santanderdiretor geral da empresa Coca-Cola za tržište Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije, Natasa Grbićportfólio menadžer kompanije Coca-Cola HBC, popularna glumica Tamara Dragićevićkao i poznati rádio voditelj Predrag Popović Pop. O tome ko će poneti titulu najboljeg barmena dodatno su odlučivali i članovi tehničkog i tajnog žirija, neki od najpoznatijih barmena, kuvara i somelijara u našoj zemlji – Raduan Hindavi, Juraj Kozma, Srećko Radojević Frenki, Vanja Puškar e Dragiša Damjanović. Događaj je moderirao Ivan Ivanovickoji je zabavnim opaskama dobru atmosferu doveo do usijanja.

Schweppes je lider novih trendova, namenjen onima sa stilom i karakterom, a koje u životu vodi inspiracija. Naš zadatak je da zadovoljimo ukuse i očekivaja onih sa istančanim čulima, a da istovremeno barmenima pružimo priliku da svojom umetnošću oduševe i iznenade sve oko sebe, baš kao što to Schweppes čini, svakoga dana”, izjavio je Darko Mladenovic, trejd marketing menadžer u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Prema ocenama žirija, ali i sudeći po fenomenalnim reakcijama velikog broja prisutnih koji su u sjajnoj atmosferi uživali u uzbudljivim koktelima i navijali za svoje favorito, svi učesnici zaslužili su da ponesu titulu najboljeg.


Ipak, baš kao što je slučaj sa Shweppesom kada razmišljate u kom ukusu biste danas da uživate, odlučile su nijanse, a tri najbolja takmičara osvojila su set barmenske opreme, kao i prestidinano putovanje na Berlin bar show, koji je već trendova i inovacija i jedan od najvažnijih međunarodnih događaja u bar industriji.


Source: Advertiser Serbia by www.advertiser-serbia.com.

*The article has been translated based on the content of Advertiser Serbia by www.advertiser-serbia.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!