Pare de fazer campanhas de beleza como se fosse 2016

Industria de beauty este într-o continuă creștere pe zone on online, deși trend-urile și contextul real au început să atragă utilizado mai mult spre zona de achiziții offline.

Însă, conforme ultimelor statistici, industria a crescut cu 4% comparativ cu anul trecut. O dispositivo de ponta móvel oferece suporte para continuar a usar o dispositivo de ponta Desktop com tablet, use-o também para encontrar mais influências sobre a experiência de cuidados com a oferta de revistas on-line.

De-a lungul timpului, prioritățile cumpărătorilor s-au schimbat. Dacă, acum câțiva ani, aceștia puneau pe primul loc aspecte de prețul produselor, originalitatea acestora și rapiditatea livrării, în prezent au mai apărut câțiva factori în ecuație.

La ce sunt atenți cumpărătorii produselor din nișa de beauty astăzi?

1. O cuidado de marca-urile militează pentru sustenabilitate

În prezent, aspecte legate de sustenabilitate, protecția mediului și calitatea produsului reprezintă un factor importante în procesul de achiziție a unui produs de beauty. Astfel, brand-urile care susțin ideea de susstenabilitate prin useea ingredientelor organice sau prin implementea unor sisteme de tip “refillable products”. Aici putem aminti brand-ul Milk Make-up, cuidado com o recipiente ce pot fi reumplute, duupă ce produsul din acestea sa terminat.

2. La produsele care au în componența lor ingrediente organice

Acum ceva timp, utilizatorii nu puneau foarte mare acento pe calitatea produselor și mai ales pe ingredientele acestora, atâta timp cat acestea nu provocau efecte imediate și vizbile sau dacă produsul era deja unul controversat pe piața de beauty. Însă, în prezent, cumpărătorii sunt foarte atenți la eticheta produsului și acordă mai mult timp etapei de research, înainte de achizționarea propriu zisă a acestuia. Imprimir marca de cuidados de beleza que pode ser usada para usar ingredientes orgânicos e enumerar Milk Make-up, Lilah B., Bite Beauty, Athr Beauty etc.

3. La brand-urile care le oferă o experiență de cumpărare cât mai inedită și personalizată

Utilizatorii nu se mai limitază la o experiență de cumpărare simplă și anostă. Ei vor să transforme orice experiență într-o conexiune puternică și vor să se simtă ca fiind parte din povestea brand-ului de la care preferă să cumpere produsele. Uns cuidados de consultor de beleza on-line são fie a disposição do cliente oricând acesta são novos de sfaturi em um tutorial legat de módulo de aplicaçãoe al produsului pot îmbunătăți consideravelmente experiência de utilização do site. Um exemplo de marca na zona de cuidados de beleza se concentra na experiência de utilização deste Guerlain. Na pagina de produtos aceștia oferece informații cu privire la produsului do ingrediente, la modul de aplicare și la produsele conexe care pot fi utilizar pentru a avea rezultatul dorit.

Além disso, a experiência do usuário principal no site da marca Fenty Beauty oferece ou super funcional: Find My Shade. Astfel, dacă un utilizator dorește săchiziționeze un fond de ten, acesta poate completa un quiz, în urma căruia sistemul îi va genera nuanța potrivită.

Dacă utilizatorul cunoaște nuanța, existe și opțiunea “Try Shade On” cuidado este representante de aplicarea unui filtru cu nuanța respectivă. Astfel, user-ul își va da seaama dacă, într-adevăr, i se potrivește nuanța produsului.

Cum pot ieși brand-urile de beauty din zone campaniilor chato?

Pentru a le oferi beauty lover-ilor ou experiență de neuitat on-line, e timpul ca brand-urile să își îndrepte atenția și către alte tipuri de campanii și produse. În continuee, o să vă povestesc despre 3 tipuri de campanii care merită testate.

1. Teste de beleza do YouTube

Tutorial de beleza reprezintă unul cele mai popular tipuri de conteúdo consumido no YouTube e nun. De aceea, o YouTube não pode ser disponibilizado ou funcionalmente editado, o prin care pode realizar o filtro AR, que ajuda a usar o recurso para testar a produção diferente. Acessar este de tip split screen, user-ul având posibilitatea să vizualizeze în jumătatea superioară a ecranului un tutorial de beauty cu un anumit produs, iar în parta de jos având acces la o camera de tip selfie e toată gama de culori a produsului respectivo După ce utilizatorul găsește nuanța potrivită, printr-un singur click poate fi direcționat pe site, urmând ca acesta să achiziționeze produsul.

2. Anúncios gráficos imersivos

Pentru că ne dorim ca totul să fie cat mai dinamic și mai plăcut vizual într-o experiență de achiziție online, Google ne pune la dispoziție un nou format inovativ, cunoscut sub numele de Swirl. Formato de acesso este acessível da plataforma principal DV360, înregistrand rezultate foarte bune în ceea ce privește creșterea notorietății și nivelului de consider al brand-ului. Aici reamintim brand-ul Guerlain, cuidado com o formato de anunț, cu ocazia lansării unui nou parfum.

3. Conteúdo de transmissão ao vivo em anúncios gráficos

După cum am menționat și mai devreme, contentul dinamic devine din ce în ce mai apreciat de către utilizatori, iaar content-ul videojoacă un rol importante în nivelul de brand awareness. Astfel, acum avem posibilitatea să utilizăm conținutul video din live stream în rețeaua Display. Prático, use o scroll para um site na categoria de Beleza em sua área de destino e faça uma interseção com transmissão ao vivo. Printr-un singur click, acesta se va putea bucura de întreaga experiență no YouTube.
Aceite lucru este possibil doar în platforma DV360, momentan, formatul fiind în BETA (nu este disponibil pentru toți publicidade).

Os tempos mudam e nós também. E timpul ca brand-urile să prindă mai mult curaj şi să facă un prim pas către inovaţie în digital. Astfel, userii vor fi din ce în ce mai captivați și vor simți că fac parte din povestea brand-ului lor preferat.

_______________________
Bianca LohanChefe de PPC, DWF


Source: IQads by www.iqads.ro.

*The article has been translated based on the content of IQads by www.iqads.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!