Poliţiştii de frontieră au avut ou mare surpriză când au controlat mai multe exemplare Dacia Duster transportate pe platformă


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat cincizeci și trei de cetățeni provenind di diferite state, care intenționau să traacă ilegal frontiera de stat în țara vecină, ascunși în trei ansambluri rutiere.

Alți cinci cetățeni din Afganistan, Pakistan și India au fost depistați de către polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș I, ascunși într-un TIR încărcat cu componente de aluminiu.

No ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, județul Arad, s-au prezentat, pentruea realizar a formalităților de frontieră pe sensul de ieșire din țară, trei cetățeni români, toți conducând ansambluri rutiere înmatriculate în România.

Șoferii transportauconforme documentelor de însoțire a mărfii, autoturisme, frigidere și componente pentru frigidere pentru societăți comerciale din Italia, Belgia și Spania.

Surpreenda o controle de uma plataforma com transporte de vários exemplares Dacia Duster

Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit al celor trei mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiți, ascunși în compartimentele pentru marfă, respectivamente în autoturismele de pe platformă, în total, cincizeci și trei de cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din diferite state (Bangladesh, Paquistão, Nepal, Índia, Afeganistão), majoritatea solicitanți de azil în în țara noastră, ce intențau, ce intențau să ajungă în mod fraudulos în state din vestul Europei.

Şi la Punctul de Trecere a Frontierei Borș I, județul Bihor, sa prezentat pentru executarșea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din îară, un cetățean turc, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia.

Acesta transporta, conforme documentelor de însoțire a mărfii, componente de alumínio em Turcia pentru o societate comercială na Finlândia.


Source: Promotor by www.promotor.ro.

*The article has been translated based on the content of Promotor by www.promotor.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!