Posodobitev storitve Microsoft Teams vam bo pomagala pri enem od najbolj stresnih opravil v službi


Nova função Microsoft Teams vam lahko pomaga obvladati umetnost virtualnih predstavitev. Čeprav bodo te za marsikoga še vedno težavne, Microsoft upa, da bodo najnovejši dodatki za Teams vsaj nekoliko olajšali to nalogo.

Microsoft pripravlja nadgradnjo za platformo za sodelovanje Teams, ki naj bi pomagala odpraviti nekatere težave pri virtualnih predstavitvah.

V novem zapisu na njihovem blogu je podjetje razkrilo, da bodo imeli uporabniki Microsoft Teams kmalu koristi od uvedbe funkcije Cameo v PowerPoint Live, vgrajenega predstavitvenega ourodja te storitve.

Nova integracija bo izboljšala obstoječ nabor orodij, saj bo tistim, ki veliko predstavljajo, omogočila, da v svoje diapozitive vključijo vir spletne kamere, kar bo (upajmo) prispevalo k bolj dodelani in zanimivi predstavitvi.

Camafeu x PowerPoint ao vivo

Vse od začetka pandemije se Microsoft trudi, da bi z raznoraznimi eksperimenti pomagal ljudem do izboljšane izkušnje virtualnih predstavitev. Te so postale eden glavnih medijev, kako v službi komuniciramo med sabo in zato je toliko bolj pomembno, da so uporabniški vmesniki karseda zanimivi, napredni in dovršeni.

Verjetno je bil cilj Microsofta tudi zaščita pred konkurenco na področju videoconferenc, kot je Zoom in napredkom specializiranih platform za predstavitve, kot je Prezi.

Funkcijo Cameo com PowerPoint Live para Microsoft pré-instalado em setembro de 2021, nato para ser executado em pré-instalação do programa Office Insider. Zdaj je podjetje razkrilo, da bo funkcija za vse uporabnike predvidoma začela delovati do konca avgusta.

Kot je opisano v objavi v blog da Microsoftovem, vam Cameo “omogoča, da v svoje diapozitive kot del predstavitve brez težav vstavite posnetke kamer v živo. S to funkcijo lahko ustvarite bolj poglobljeno izkušnjo za svoje občinstvo. Prav tako vam lahko pomaga, da se bolje pripravite na predstavitev v živo.”

“Cameo uporabnikom nudi poln nadzor nad snemanjem kamere v živo direktno v PowerPointu. Enako, kot pri vseh ostalih vizualnih formatih, lahko premikate, režete in dodajate prehode v posnetke kamere”, então še zapisali.

Prihod programa Cameo za PowerPoint Live para temas obsoletos, ki so jih postavile različne droga nadgradnje para Microsoft Teams, nomeie predstavitvam.

Microsoft je na primer pred kratkim objavil novo funkcijo “sodelovalnega komentiranja”, ki naj bi omogočila večjo stopnjo interaktivnosti in posodobitev, ki predavateljem omogoča bolj podroben nadzor videoposnetkov.

Čeprav bodo virtualne predstavitve za marsikoga še vedno težavne, Microsoft upa, da bodo najnovejši dodatki za Teams vsaj nekoliko olajšali to nalogo.


Source: Računalništvo in telefonija – Računalniške novice by racunalniske-novice.com.

*The article has been translated based on the content of Računalništvo in telefonija – Računalniške novice by racunalniske-novice.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!