Quart Segell Infoparticipa a la transparència per al web de l’Ajuntament

Segell Infoparticipa

El web de l’Ajuntament de Martorell obteve o Segell Infoparticipa 2021/22 amb el 94,23% dels indicadores de transparència i qualitat en la comunicació public. Avaliar a anualidade dos Laboratórios de Periódicos e Comunicações para a Cidade da Universidade Autônoma de Barcelona (UAB). O coordenador de l’Àrea Econòmica, d’Organització i Règim Interior de l’Ajuntament, Jordi Sánchez, estat l’encarregat de recollir la distinció aquest dilluns a la sala d’actes del Rectorat de la UAB.

A UAB organizou o Segell Infoparticipa para a transparência de suas webs institucionais em 136 ajuntaments, entre ells de Martorell, onze consells comarcals i tres diputacions. “É o reconhecimento público à transparência, para facilitar a informação a todos os cidadãos. També la capacitat que don als ciutadans perquè puguin comunicar-se amb nosaltres i sol·licitar qualsevol document de manera telemàtica, amb totes les comoditats del 2022, a través de la nostra pàgina web”, afirma Lluís Amat, regidor d’Hisenda, Economia , Organització i Règim Interior.

Lluís Amat, regidor d'Hisenda, Economia, Organització i Règim Interior

Segons Amat, aquest guardó “en esperona seguir em aquesta línia perquè som una empresa de serviços públicos i els nostres clientes són els ciutadans. Hem de mirar de millorar el màxim possible aquest servei que la gent pugui interactuar amb nosaltres. Per tant, encantats que els requisits o l’exigència d’aquest concurs sigui més elevat i evidentement d’aconseguir aquest gairebé 95%”.

Lluís Amat, regidor d'Hisenda, Economia, Organització i Règim Interior

A partir de d’una cinquantena d’indicadores establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, basats en la llei de transparência del 2013, s’atorga el Segell Infoparticipa a les poblacions que obtenen més indicadores positius en funció de la seva població. Així, es valoren aspectes com ara la transparència de la comunicació public i enguany s’han afegit quatre indicadores nous que fan referència a la publicació del codi ètic, les sentències judicials, l’accés al formulari de sol·licitud d’informació, informe sobre les peticions rebudes i la seva resolució.

Mapa Infoparticipa


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!