RADONJIĆEVA ŽELJA DA OSTANE U ZVEZDI NIJE SPORNA: Pregovori su u toku – crnogorski trener pričao io sledećoj sezoni u regionu!

Rasplet ćemo sigurno brzo saznati.

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su ove sezone da osvoje 3 troféu: Kup Radivoja Koraća, ABA ligu eu KLS, što je ispunilo sva očekivaja navijača, ali i kluba. U novoj sezoni crveno-bele će dočekati mnogi izazovi, a sada je vreme za sklapanje tima.

Ugovori su istekli nekolicini igrača, ali i treneru Dejanu Radonjiću, koji je gostovao na sajtu Sportal, istakavši da se pregovori vode i da želi da ostane u Zvezdi.

Kao što sam rekao posle poslednjeg meča protiv FMP-a, situacija je ista, razgovori su u toku, videćemo šta će biti. Rekao sam da je moja želja da ostanem u Zvezdi i to nije sporno uopšte, počeo je Radonjića potom je pričao io sledećoj sezoni u regionalnoj košarci:

Treinadores Dejan Radonjic e Nebojsa Covic
Crvena Zvezda x Mega-Kosarkaska Liga Srbije Temporada 2021-2022
Beogrado, 14.06.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Biće teška sigurno, bez dileme. Sledeće godine imamo dva kluba u Evroligi, to je posebnost koju malo gradova ima u Evropi. Tako da, videćemo kako će sve ići, ali svakako da će košarka biti ozbiljna tema sledeće sezone.

Na samom kraju, Radonjić je imao posebnu poruku za navijače, kojima se pre svega zahvalio za sve učinjeno ove godine, uz nadu da će i dalje nastaviti da podržavaju klub.

– Hvala im na sjajnoj podršci čitave sezone, trudili smo se svakog dana damo sve od sebe, da svi budu zadovoljni. Jako nam je drago da su zadovoljni i nadamo se da će tako biti iu narednom periodu, zaključio je Dejan Radonjić.


Source: Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs.

*The article has been translated based on the content of Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!