Răzvan Lucescu a spus că Răzvan Marin şi Vlad Chiricheş nu sunt lideri


Răzvan Lucescu (53 de anos) respondeu por Răzvan Marin (26 de anos), por Vlad Chiricheș (32 de anos) e por outro lado.

Echipa națională a României este ultima în clasamentul Ligii Națiunilor după primele patru etape, în urma reprezentativelor Muntenegrului, Bosniei și Herțegovina și Finalndei.

Evoluțiile „tricolorilor” au fost modeste, iaar fostul selecționer Răzvan Lucescu spune că Vlad Chiricheş și Răzvan Marin sunt încărcați de presiunea pusă pe ei de toată lumea, care îi vrea lideri.

Răzvan Lucescu a găsit explicația pentru evoluțiile modeste ale lui Răzvan Marin și Vlad Chiricheș

Răzvan Marin și Vlad Chiricheș nu sunt, cu adevărat, lideri, consideră antrenorul lui PAOK Salonic Răzvan Lucescu.

Fostul selector spune că Răzvan Marin este un jucător foarte bun, dar căruia nu trebuie să îi fie încredințat rolul de lider. Despre Vlad Chiricheș a afirmat că această responsabilitate îl face să trateze superficial meciurile.

„E vorba despre personalitate, pentru că Răzvan Marin, un jucător foarte bun, retrogradat la Cagliari. Nu putem vorbi despre un Răzvan Marin lider, personalitate puternică. El este un jucător individual foarte bun, pe care oricine îl vrea, dar el nu este un lider de echipă

Despre Chiricheş, şi susţin asta de mult, e un jucător bun, dar nu este lider, dar noi aici îi considerăm lideri. Ca să fii lider trebuie să o ai în sânge. Nu avem lideri, iar faptul că ei sunt considerţi lideri le creează o problemă. Ori pune presiune foarte mare, ori îl duce pe unul sau altul, nu pe Marin, cu siguranţă, în situaţia de a fi superficial, pentru că nu ştie să gestioneze.

Eşti lider, eşti lider, eşti numărul 1, numărul 2 întotdeauna vrea să-l imite pe numărul 1. Numărul 1 e natural, se comportă că aşa simte.

Eu cred că nu sunt nici optimist, nici pesimist, sunt realista e cred că ce vorbesc acum peste trei, cinci luni poate să fie diferit. Adică o calificare poate veni, întotdeauna ai nevoie de o conjunctură, de şansă, ca la momentul in care ajungi la un meci toţi jucătorii să fie într-o formă foarte bună, cu încredere că vin de la echipele de club unde joacă şi ajung la meciul acela şi înfruntă un adversar care nu are aceeaşi pregătire psihologică sau lipsesc jucători”, uma declaração de Răzvan Lucescu pentru Esporte Laranja.


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!