Secretul prin care se pot învinge boli GRAVE. Detaliul care a scăpat tuturor!

Secretul prin care se pot învinge boli severo. Să mănânci correct este um început pentru a te prote of anumite boli. Așadar, varietatea produselor alimentare este cheia pentru o sănătate de fier.

A mânca doar unul dintre aceste alimente nu va fi suficient pentru a juta la combaterea gripei sau a altor infecții, chiar dacă îl consumați în mod constant.

Acordați atenție dimensiunilor porțiilor și aportului zilnic recomandat, astfel încât să nu obțineți prea multă o singură vitamină și prea puțină din altele, poitrivit healthline. com.

Te-ar mai interesa: Horóscopo 11 de maio de 2022. Astrolog: Zi dificilă pentru…

Vitamina C crește producția de celule albe

Majoritatea oamenilor apelează direct la vitamina C după ce au răcit. Asta pentru că ajută la întărirea sistemului imunitar. Această vitamină crește producția de celule albe din sânge, care sunt esențiale pentru combaterea infecțiilor.

Aproape toate citricel sunt bogate în vitamina C. Cu o astfel de varietate din care să alegeţi, este uşor să adăugaţi o cantitate mică din această vitamină la orice masă.

Deoarece corpul tău nu o product și nu o stochează, ai nevoie zilnic de vitamina C pentru o sănătate continuă.

Ardei gras roşu

Pe lângă întărirea sistemului imunitar, vitamina C vă poate ajuta să vă mențineți o piele sănătoasă . Beta-caroteno, pe care corpul dumneavoastră îl transformă în vitamina A , vă ajută să vă mențineți ochii și pielea sănătoasă.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă când auzi vocea mamei la telefon. S…

Brócolis

Supraalimentat cu vitamine și minerale. Plin cu vitaminele A, C și E, precum și cu fiber și mulți alți antioxidanți , brócolis este una dintre cele mai sănătoase legume pe care le puteți pune în farfurie.

Cheia pentru a-și păstra puterea intactă este să-l gătiți cat mai puțin posibil – sau mai bine zis, deloc.

Reduzir durerile de gât și bolilor inflamatorii

Ghimbirul este un alt ingrediente la care mulți apelează după ce se îmbolnăvesc. Poate ajuta la reducerea inflamației, ceea ce poate ajuta la reducerea durerii în gât și a bolilor inflamatorii.

Te-ar mai interesa: Ce boală são Vladimir Putin. Un medic român şochea…

Deși este folosit în multe deserturi dulci, ghimbirul são o oarecare căldură sub formă de gingerol, o rudă a capsaicinei.

Usturoiul

Usturoiul se găsește în aproape orice bucătărie din lume. Civilizațiile timpurii și-au recunoscut valoarea în lupta împotriva infecțiilor.

Planta poate încetini, de asemenea, întărirea arterelor, și existădovezi slabe că ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Te-ar mai interesa: Ce dieta ți se potrivește, în funcție de zodie. Cu…

Proprietățile de stimulare a sistemului imunitar ale usturoiului par să provină dintr-o concentrație mare de compuși care conțin sulf, cum ar fi alicina.

sp

Espanhol

Este plin de numeros antioxidanți și beta caroteno, care pot crește capacitate sistemului nostru imunitar de luptă împotriva infecțiilor.

Similar cu brócolis, spanacul este cel mai sănătos atunci când este gătit cat mai puțin posibil, astfel încât să își păstreze nutrienții.

Te-ar mai interesa: Mare atenție la ochelarii de soare pe care îi cump…

Cu toate acestea, gătirea ușoară facilitează absorbția vitaminei A și permite eliberarea altor substanțe nutritive din acidul oxalic , un antinutrient.

Iaurtul

Căutaţi iaurturi care au tipărită pe etichetă expresia „culturi vii şi active”, cum ar fi iaurtul grecesc . Aceste culturi vă pot stimula sistemul imunitar pentru a ajuta la lupta împotriva bolilor, potrivit healthline. com.

Surra excelente de vitamina D

Încercați să obțineți iaurturi simple, mai degrabă decât cele care sunt aromate și încărcate cu zahăr. Puteți îndulci singur iaurtul simplu cu fructe sănătoase și un strop de miere .

Iaurtul poate fi, de asemenea, o sursă excelentă de vitamina D , așa că încercați să selectați mărci fortificate cu această vitamină.

Vitamina D ajută la reglarea sistemului imunitar și se crede că stimulează apărarea naturală a corpului nostru împotriva bolilor.

Studiile clinice sunt chiar în lucru pentru a studia posibilele sale effecte asupra COVID-19 .


Vitamina E reglează şi menţine funcţia sistemului imunitar

Semințe de floarea soarelui

Sunt pline de nutrienți, inclusiv fosfor , magneziu și vitaminele B-6 și E. Vitamina E é importante em reglarea și menținerea funcției sistemului imunitar. Alte alimente cu cantități mari de vitamina E includ abacate și verdeață cu frunze închise .

O varietate de studii , efectuate în mare parte pe animale, au analizat potențialul său de a combat infecțiile virale, cum ar fi gripa porcină (H1N1) .

Ceaiul Verde

Atât ceaiurile verzi, cat și cele negre sunt pline de flavonoides, un tip de antioxidante. În cazul în care ceaiul green excelează într – adevăr este în nivelurile de epigalocatechin galat (EGCG), um alt antioxidante puternic.

În studii , sa demonstrat că EGCG îmbunătățește funcția imunitară. Procesul de fermentație prin care trece ceaiul negru distruge o mare parte din EGCG. Ceaiul verde, pe de altă parte, este aburit și nu fermentat, astfel încât EGCG este conservat.

Ceaiul verde este, de assemenea, ou sursă bună de aminoacid L-teanină . L-teanina poate ajuta la Producerea de compuși care luptă împotriva germenilor în celulele T.

kiwi

Fructul kiwi este plin de nutrienți esențiali, incluindo ácido fólico, potássio, vitamina K și vitamina C.

Vitamina C stimulează celulele albe din sânge pentru a lupta împotriva infecțiilor, in timp ce ceilalți nutrienți din kiwi mențin restul corpului să funcționeze corect.

vitamina E tinde să treacă pe spatele vitaminei C

Migdale

Când vine vorba de prevenirea și combatrea răcelilor, vitamina E tinde să traacă pe spatele vitamina C. Cu toate acestea, acest antioxidante puternic este cheio unui sistem imunitar sănătos.

Este o vitamină solubilă în grăsimi, ceea ce înseamnă că necesită prezența grăsimii pentru a fi absorbită corect. Nucile, cum ar fi migdalele , sunt pline de vitamina și au, de asemenea, grăsimi sănătoase

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.


Source: DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro.

*The article has been translated based on the content of DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!