Șofer reținut în Craiova, după ce a fost prins de 3 ori la volan cu permisul anulat


Duminică noapte, polițistii au prins un bărbat de 52 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu. Pentru că mirosea a alcool, ia fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, testare pe care a refuzat-o. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, pe care de assemenea a refuzat-o.

Em urma verificărilor efectuate em bazele de data ale Poliţiei Române para estabilizar faptul că, bărbatul são dreptul de um veículo de condução pe drumurile publice anulat, potrivit IPJ Dolj.

În aceeaşi noapte, la ora 4.36, polițiștii din Craiova l-au prins din nou pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu. Şi de această data a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum şi recoltarea de mostre biologice.

Dimineaţa, la ora 6.20, oa treia patrulă de poliție la depistat pe același bărbat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu. Şi în această situaţie, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etiltest precum şi recoltarea de mostre biologice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de minério pentru trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi trei infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, find introdus în Centrul de Reţinere şi Dorestare Preventivă Judean din cadrul Inspectoratului.

Luni, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

(sursa: Mediafax)


Source: Jurnalul by jurnalul.ro.

*The article has been translated based on the content of Jurnalul by jurnalul.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!