Stílusos Nokia van készülőben – Mobilarena Okostelefon hír

Legalábbis a neve az lesz. A TA-1448 modellszámú eszköz Nokia Stlye+ mesmo szerzett engedélyeket.

Új Nokia készülék bukkant fel több hitelesítő hatóság adatbázisában (WiFi Alliance Certificação de Qualidade da China da China), de erős a gyanúnk, hogy a Nokia Style+ nem mesmo futtatott eszköz az IDEi CES-en bemutatott, majd azóta a feledés homályába merült Nokia G400 lesz, csak menőbb névtáblával/kódnéven. Mindenesetre a hátlapi dizájn pontosan ugyanaz, illetve a három kamera elrendezése és az ívek is egyezőnek tűnnek az FCC által listázott technikai rajzon.

A câmera é de 48 megapixels, egy 5 megapixels ultraszélesből é egy 2 megapixels makróból áll, ez é stimmel, az LCD panelbe pedig egy 16 megapixels szelfikamera került. Ha továbbra é azt feltételezzük, hogy ez a G400, akkor valószínűleg kameracseppbe. Um telep de 4900 (5000) mAh-s tem um adaptadorrel de 20 watts; um lapkakészletről egyelőre nem tudunk semmit, de az biztos, hogy támogatja az 5G hálózatokat é um 802.11ac WiFi-t.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!