Suporterii ”U” Cluj au cerut socoteală după eșecul cu Hermannstadt


Galeria Universității Cluj sa adunat, marți noapte, în fața stadionului Cluj Arena, pentru ai aprostrofa pe jucătorii lui Erik Lincar, după înfrângerea cu FC Hermannstadt, pontuação 1-2rezultat cuidado reduzir drástica șansele ”studenților” la promovarea directă în Liga 1.

Un fan sa urcat la câțiva metri pe o schelă metalică de unde le-a strigat jucătorilor să le fie rușine. “Voi nu meritați la U să jucați!” si “Ruşine, ruşine să vă fie!”

Denunț al unui suporter: ”Acum 3 ani de zile, trei jucători de la au vândut meciul cu Hermannstadt, chiar aici, la noi pe stadion”

Unul dintre liderii galeriei ia acuzat pe fotbaliștii care au jucat barajul cu FC Hermannstadt în 2019 că au vândut meciul. “Presa, sou ceva de spus. Să ştiţi că, acum 3 ani de zile, trei jucători de la au vândut meciul cu Hermannstadt, chiar aici, la noi pe stadion. Nu vreau să dau nume. Vedeți că o să ajungem la DNA. Trei jucători care au vândut meciul! Anul ăsta iar! Să vă fie ruşine! Vrem ca toți să plece! Nu mai avem nevoie de promovare, eo mascaradă, nu o merităm. Îmi vine să plâng, nu mai pot. Suntem la capătul puterilor, e bătaie de joc”um spus acesta.

  • Em urmă cu trei ani, ”U” Cluj juca barajul de promovare na Liga 1 cu FC Hermannstadt și pierdea în fața sibienilor cu 0-2 pe Cluj Arena, iar victoria cu 1-0 de la Mediaș a fost insuficientă.

Ely Fernandes, aproape agresat de fanii furioși

Fotbaliștii au încercat să-i liniștească pe fani, dar Ely Fernandes a fost aproape să fie agresat când sa apropiat de cei din galerie, care tot ei îl chemaseră pe jucător să vorbească în fața lor.Ulterior a fost chemat la discuții manager însă acesta a plecat odată cu Ely Fernandes. Jandarmii, prezenți în număr mare la faza locului, au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Alexandru Boiciuc a încercat și ei să-i calmeze pe fanii furioși, le-a mulțumit pentru susținere, însă atacantul basarabean na avut nici el succes. ”Venim orice ar fi, dar cu Dinamo e foarte greu”și-a spus dezamăgirea unul dintre suporteri.

”La vară o să plecaţi toţi, că nu o să mai vrea nimeni să rămână. Noi rămânem aici”le-a spus un supporter lui Ely Fernandes și Alexandru Boiciuc. ”Când pleci cu un campion de campion e una, când pleci ca pierzător e alta. Înțelegeți? Și pentru noi e greu”ia răspuns Boiciuc.

Fanii i-au cerut și demisia antrenorului Erik Lincar.

  • 23.000 de suporte au fost pe stadionul Cluj Arena la meciul Universitatea Cluj – FC Hermannstadt 1-2, na etapa de 9-aa play-off-ului Ligii 2. Cu o victorie, ”U” Cluj ar fi promovat direct în Liga 1.

”U” Cluj mai poate promova direct doar dacă învinge Concordia și FC Hermannstadt pierde cu Steaua

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, ”U” Cluj a rămas cu 57 de puncte și e pe poziția a 3-a, care duce la un baraj de promovare cu Dinamo. FC Hermannstadt e pe locul 2, cu 60 de puncte, iaar Petrolul a promovat deja matematic în Liga 1 cu cele 62 de puncte acumulate.

Em última hora, ”U” Cluj joacă în deplasare la Concordia Chiajna, cuide-se pentru al doilea loc de baraj, iar FC Hermannstadt ou întâlnește la Mediaș pe Steaua, echipă rămasă fără miză. Sibienii mai au nevoie de un punct în ultimul joc pentru a promova în Liga 1.

Foto: Flaviu Buboi / Foto Mediafax


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!