Suzuki konano radi na elektrinom modelu

Najnoviji patentei otkrivaju da je Suzuki konano krenuo u rad na svom elektrinom projektu.

I mada pravac u kojem projekt ide jo uvek nije jasan, ini se da je elektrifikacija linije japanskog proizvoaa najzad startovala.

Na osnovu patenata, vídeo da je pripremi elektrini skuter koji bi mogao da bude elektrina varijanta modela Burgman. Meutim, prikazani skuter odgovara verziji de 125 kubika, a ne 400.

Imajui u vidu da je fabrika iz Hamamacua potvrdila odlazak iz svake takmiarske categorije u svetu motocikala, fokus elektrinog projekta bi svakako mogao da bude na praktinosti, a ne performansama.

tavie, jedan od razloga za takav potez Suzukija je usmeravanje sredstava ka razvoju elektrinih modela, pa tako nije iznenaujue to najnoviji patentei otkrivaju upravo ovakvu kreaciju.

Ono to otkrivaju patentei je model s konvencionalnomijom, smetenom ispod tradicionalnog elinog rama, slinog onome na Burgmanu 125. A dok model s benzinskim motorom ima agrega aos prenos ugraene u zadnju viljuku, elektrini ima raspored u neto drugaijem stilu, s agregatom smetenim u .

Iako su se Yamaha i Honda odluile za tehnologiju zamenjivih baterija, Suzuki je izabrao fiksiranu jedinicu. Para praktino znai da praznu bateriju nije mogue jednostavno zameniti, ve se mora napuniti od nule.

Sve u svemu, razvojni proces je tek poeo, a do finalne verzije nas oekuje dosta izmena. Oekujemo da e proi dosta vremena pre nego to prototip vidimo u akciji.


Source: Moto Berza by www.moto-berza.com.

*The article has been translated based on the content of Moto Berza by www.moto-berza.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!