Szeretnléd, ha újra szuper lenne a szex? – 7 éjszaka alatt sikerülhet

A mézeshetek idején a legtöbb pár alig tud betelni egymással. Aztán, ahogy a kapcsolat egyre stabilabbá, a közös élet pedig egyre megszokottabbá válik, a szenvedélyes szex é visszaszorulhat. Ezt tapasztalta Lisa Thomas párkapcsolati terapeuta é um saját férjével.

Az ötlet

A Psychology Today szerzője őszinte cikkben számol be arról, hogy sok évnyi házasság után a férje elé állt, és őszintén bevallotta: nem boldog a szexuális életükkel. Míg a férj úgy érezte, nincsenek együtt eleget, a feleseg úgy gondolta, hogy számára az intimitás kielégítő, viszont nem érez vágyat több testiségre.

Mivel mindketten szerették volna megőrizni a házasságot, ami már annyi mindenen keresztül ment – ​​a kisfiukat nem sokkal korábban diagnosztizálták egy kromoszóma rendellenességgel, ami az intellektuális képességeit befolyásolja – Lisa terapeuta üzemmódba kapcsolt, és elhatározta, hogy mindazt, amit képzése során a szexuálpszichológiáról tanult, felhasználja a saját kapcsolata megmentése érdekében é.

A terápia, amit felírt maguknak, látszólag egyszerű volt: hét egymást követő napon, minden nap legalább egyszer szerelmeskedniük kellett, noha mindketten tudták, hogy ilyen az addigi kapcsolatukban, még a korai, nagyon lelkes fázisban sem volt.

szex, csok

Foto: 123rf.com

A kivitelezés

Bár maga a recept egyszerűnek látszik, um terapeuta arról é őszintén beszámolt, hogy az egy hetes szexsorozat persze cseppet sem ment olyan könnyen és simán, mint ahogy egy pornófilmben mondjuk elképzelnénk.

A párosnak csapatként kellett dolgoznia, be kellett segíteniük egymásnak például a házi munkában ahhoz, hogy lefekvés előtt egyikük se legyen a végletekig kimerülve, és, hogy az alvás előtt valóban jusson egy kis idejük egymásra is.

Um kitüntetett hetet természetesen egy őszinte beszélgetés é megelőzte, amiben mindketten nyíltan beszéltek arról, hogy milyen együttlétre vágynak, mi az, amit szeretnének, sőt a szexuális játékszerekről é nyíltan beszéltek. A cél tehát nem csak annyi volt, hogy hét napon keresztül szexeljenek, hanem az, hogy ez jó szex is legyen.

A folytatásert KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt é!

Szenvedély nélkül a hálószobában

Source: Napidoktor by napidoktor.hu.

*The article has been translated based on the content of Napidoktor by napidoktor.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!