Tragedie pentru Ovidiu Haţegan! Tatăl “centralului” a decedat astăzi


O nouă tragedie a avut loc în această dimineață pentru Ovidiu Hațegan. Medicii spitalului din Arad l-au anunțat astăzi pe arbitru că tatăl său a trecut în neființă la vârsta de 77 de ani.

Romică Hațegan, tatăl arbitrului, suferea de o maladie gravă și se afla de mai multe săptămâni în spital, după ce a fost internat în stare critică. Acesta em aflat sub monitorizar médico permanente, terapia intensiva, dupa ce sofrer e um acidente vascular cerebral.

Ovidiu Haţegan şi-a pierdut mama în timp ce oficia un meci

În luna noiembrie 2018, „centralul” a fost delegat la partida Olanda – Germania (scor final 2-2) na UEFA Nations League. La pauza meciului, Hațegan a primit o veste teribilă, comunicându-se că mama lui a decedat.

„Am văzut ca am două apeluri nepreluate, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Am sunat și am aflat ce sa întâmplat. Sou început să plâng, sou vorbit cu Roberto Rosetti, mi-a zis că e alături de mine. Ma susținut, au contat foarte mult vorbele lui. Mi-a zis să intru pe teren și so fac pentru memoria mamei mele. Așa sa întâmplat, știu cât de mândră era de mine”, relata Ovidiu Hațegan, într-un interviu acordat celor de la UEFA. La finalul meciului, fundașul lui Liverpool, Virgil Van Dijk, um observat că Hațegan izbucnise în lacrimi pe teren și a mers la acesta pentru al consola. Imaginile au devenit virale într-un timp foarte scurt.

Arbitrul român a suferit și un infarct în luna martie

Pe data de 28 martie, Ovidiu Hațegan a fost operat de urgență la Timișoara, după ce a simțit dureri putenice în zona pieptului. Nefericitul incidente a avut loc la scurt timp după ce acesta terminase antrenamentul fizic pe care îl face în fiecare zi. Arbitrul sa prezentat la camera de gardă a spitalului em Arad pentru un consult, iar duupă un control, i a comunicat că a soferit un infarto și a fost transportat la spitalul em Timișoara. A fost operat de urgență, iar medicii i-au montat un stent, lucrurile evoluând într-o direcție mai bună de atunci, cel puțin din această perspectivă.


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!