Udvardy Pannának nagyon rossz éjszakája lesz Wimbledonban


A magyar játékos az első játszmában egyetlen bréket vitt végig az esélyesebb ellenfél ellen, 6:3-mal előnybe került. A második játszmában több volt az elvesztett adogatójáték, de Udvardy 6:5-nél a meccsért szerválhatott.

Sőt, um magyar lánynak két mérkőzéslabdája é volt, de Mertens mindkettőt hárította, majd um tie breaket megnyerve kiegyenlített.

Ekkor már nem voltak ideálisak a látási viszonyok, a döntő játszmának már neki sem kezdtek a sötétedés miatt. Remélhetőleg Udvardy éjszaka nem riad fel arra, hogy akár már ott lehetne a harmadik fordulóban, ami magyar női játékosnak a 2016-os US Open é Babos Tímea ottani szereplése óta nem jött össze Grand Slam-tornán.

Gálfi Dalma é ezért lépett pályára, é még később kezdett, mint honfitársa, de az ő meccse még befejeződött. Erről lemondott volna, hiszen mind a két játszmát elvesztette a szlovén Kaja Juvan ellen, így kiesett.

Rossz napjuk volt a briteknek: a centerpályán kikapott mindkét aktív Grand Slam-bajnokuk. A equipe do US Open de Emma Raducanut Caroline Garcia győzte le, como o kétszeres wimbledoni bajnok Andy Murray amerikai óriástól, John Isnertől kapott ki.

Különös körülmények között esett ki az első forduló szenzációját okozó Alejandro Davidovich Fokina. Um spanyol játékos Hubert Hurkacz után Jirí Vesely ellen is döntő szett szuper tie breaket játszott, ezúttal azonban veszített, méghozzá úgy, hogy a meccslabdát be sem kellett ütnie cseh ellenfelének.

Davidovich Fokina ugyanis büntetőpontot kapottamiért átütött egy labdát a komplexum másik pályájára, ezzel vetett véget a találkozónak Carlos Ramos. A portugál székbíró híres arról, hogy szigorúan, mérlegelés nélkül betartja a szabályokat, a 2018-as US Open-döntőben az ő ítéletei miatt rendezett óriási botrányt Serena Williams.


Source: Magyar Nemzet by magyarnemzet.hu.

*The article has been translated based on the content of Magyar Nemzet by magyarnemzet.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!