Unirea Slobozia și Concordia Chiajna deschid etapa a 8-aa play-off-ului


Etapa de 8-aa play-off-ului Ligii 2, um intermediário, estréia no meciul em Unirea Slobozia e Concordia Chiajna, programa da hora 16:30, no estádio 1 Mai din Slobozia.

La prima vedere, partida nu pare prea atractivă, însă nu e deloc aşa. Ambele formații au o miză importantă, fiindcă se luptă pentru clasarea pe locul 5, cel care la final va duce la al doilea baraj de promovare în Liga 1, cel mai probabil cu Chindia Târgoviște. Asta, fiindcă Steaua, clasata pe poziția 4, cea care în mod normal ducea la acest baraj, nu are dreptul de a promova, astfel că locul ei este luat de următoarea echipă din clasament.

  • Etapa a 8-aa play-off-ului Ligii 2, antepenultima, va mai avea astăzi un meci, de la ora 19:00, Steaua – Universitatea Cluj, iar ultimul joc e programat mâine seară, de la ora 20:00, la Mediaş, între FC Hermannstadt şi Petrolul.

COMENTÁRIO AO VIVO:

UNIREA SLOBOZIA – CONCORDIA CHIAJNA 0-0

Unirea Slobozia: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Gab. Lazăr – C-tin. Toma (cpt.) – Traşcu, Coadă – Bolohan, Afalna, Rob. Silaghi – Gulceac
Rezerve: Poiană – Greu, D. Mihai, Perju, Gîrbăcea, Dorobanțu, Mih. Lemnaru, Gherghiceanu
Antrenor: Adrian Mihalcea

Concórdia Chiajna: Aldescu – Borţa, Marc (cpt.), Palmeş, Taub – D. Codrea, N. Roşu – Rz. Matiş, Ad. Voicu, Nic. Pîrvulescu – Batin
Rezerve: D. Moldávia – Ct. Alexe, Cherecheş, L. Ion, Sokovic, M. Dumitru, N. Popescu, Plazonja, Bg. Barbu
Antrenor: Ianis Zicu


Mínimo 3 Centrare din lovitură liberă în careul Unirii, Gurău reține cu siguranță, însă iese și aruncă mingea direct in piciorul lui Afalna și din acesta sare la Palmeș. Fundașul Concordiei este finale, em 14 metri ușor lateral stânga, însă trage foarte prost, mult în stânga, ratând șansa deschiderii scorului
Mínimo 1 A început partida de la Slobozia
Vasile Țînțăreanu, o legendă a fotbalului din Slobozia, a dat lovitura de start simbolică a meciului


Unirea Slobozia estão numai remize pe teren propriu în aces play-off și vine după un rezultat mare, care ia dat moral

Unirea Slobozia vine după ce a înregistrat rezultatul surpriză al acestui play-off, victoria cu 2-1 no Cluj Arena u Universitatea. Anterior, echipa ialomițeană remizase pe teren propriu cu FC Hermannstadt, placar 0-0.

Em parte de pe teren propriu din play-off, trupa antrenată de Adrian Mihalcea a înregistrat numai remiza. A început cu un 2-2 cu ”U” Cluj și apoi a înregistrat un 0-0 cu Steaua, cat și cu FC Hermannstadt.

Acum se află într-un moment foarte importante, la doar un punct în spatele Concordiei și cu posibilitatea de a trece pe locul 5 în cazul unui succes cu ilfovenii.

”Noi ne batem pentru locul 4 (nr – se referă la locul 5, care duce teoretic la baraj), avem un meci decisiv cu Chiajna peste trei zile. În eventualitatea unei victorii, noi trecem peste ei și vrem să ajungem la baraj. Puteam, bine, nu putem, iarăși bine. Până acum am făcut un lucru extraordinário, sou ajuns dintr-o echipă anonimă într-un play-off. Acum ne luptăm pentru locul 4. Dacă se poate, iarăşi, e fotbal, oameni buni, e fotbal. Dacă nu ne-au luat până acum în serios celelalte echipe, e fix problema lor. Noi aşa am dus tot campionatul ăsta”um spus Adrian Mihalcea despre meciul cu Concordia, la finalul jocului cu ”U” Cluj.

O Unirea Slobozia está em 39º de puncte și ocupă în acest moment ultimul loc în play-off, al șaselea.

Concordia Chiajna vine după patru înfrângeri consecutivo

Em schimb, Concordia Chiajna trece prin cea mai neagră perioadă a din acest sezon, cu patru înfrângeri consecutivo, în ultimele trei jocuri primind câte trei goluri pe meci. În runda precedentă a pierdut cu 1-3 pe teren proprio cu FC Hermannstadt.

Ultimul joc in care ilfovenii au obținut puncte a fost chiar cel din tur cu Unirea Slobozia, când a învins acasă cu 1-0, astfel că se poate spune că trupa din Chiajna são uma vantagem de moral față de ialomițeni.

”Obiectivul rămâne acesta, locul de baraj. Um fos locurile 1-2. Sa ratat aest obiectiv. Am venit când echipa era pe locul 5, acum suntem tot pe locul 5. Am avut șansă, pentru că Slobozia nu a făcut puncte. Din păcate, trebuie să recunoaștem că nu e un moment bun și trebuie să schimbă ceva. Aşa nu se mai poate. Sunt momente în timpul jocului când luăm deciziile greșite și primim goluri. Sunt atât de supărat încât nu mă gândesc la niciun baraj, ci doar la cum să facem să nu mai reușit să facem aceste cadouri”spunea Ianis Zicu la finalul jocului cu FC Hermannstadt.

Concordia Chiajna acumule doar patru puncte no play-off aceso, în care a disputat șapte meciuri, și se află pe locul 5 cu um total de 40 de puncte.

1-1 în sezonul regular și 1-0 pentru Concordia, ambel meciuri fiind disputate la Chiajna

În sezonul regular, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia au terminat la egalitate pe terenul primeia, pontuação 1-1, în etapa a 7-a. Sebastian Ivan a deschis scorul no minuto 84, no ilfovenii au evitat înfrângere in prelungiri, duupă ce capitanul Andrei Marc a egalat in minutul 90+2.

Em turul play-off-ului, meciul cele duă echipe a picat să se joace tot la Chiajna. Concordia a avut și de această dată noroc, fiindcă a câștigat cu 1-0 printr-un gol marcat de Gabriel Deac la ultimaă, în minutul 90+5.

Marcel Bîrsan arbitrează Unirea Slobozia – Concordia Chiajna

Întâlnirea de astăzi ditre Unirea Slobozia și Concordia Chiajna va începe of the ora 16:30, pe stadionul 1 Mai din Slobozia și va fi arbitrat of centralul Marcel Bîrsan (Bucureşti) și de assistenții Mihăiță Filip (ConstanţBucureşti) și Alexandru). Arbitru de rezervă este Bogdan Dumitrache (Bucureşti), seus observatórios au fost delegați Cristian Sava (Bacău) e Petre Badea (Tulcea).


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!