Viber predstavlja Kanale

Rakuten Viber, jedna od najvećih globalnih komunikacijskih aplikacija, svakodnevno korišćena od strane 75% korisnika na tržištima centralne i istočne Evrope – od sada postaje i centar za pretragu zanimljivog sadržaja. Viberov najnoviji proizvod – Kanali – postaće glavni način za praćenje vašeg omiljenog sadržaja na platformi.

U nastojanju da postane super-aplikacija koja naveliko prevazilazi ulogu mesindžera, Viber je uveo širi spektar digitalnih proizvoda i usluga kao dodatak na osnovne funkcije za razmenu poruka. Mobilno plaćanje, poručivanje taksija ili dostave hrane, vremenska prognoza i još puno toga od sada su dostupni na Viberu – čineći time svakodnevno korišćenje aplikacije pogodnjim i lakšim. Kanali predstavljaju najnoviji proizvod koji uvećava vrednost korišćenja Vibera i postaje integralni deo sveobuhvatnog digitalnog iskustva njegove upotrebe.

Korisnici širom sveta se sada mogu prijaviti na Viberove Kanale kako bi pristupili najnovijim vestima, pratili influensere, učestvovali u anketama i kvizovima i ostvarili pristup ekskluzivnom sadržaju. Bez obzira na to da li vas interesuje sport, obrazovanje, muzika, zabava ili kuvanje – postojeći Kanali na Viberovoj platformi vam već nude pregršt toga zanimljivog i korisnog. Samo u Srbiji postoji već visto de 300 javnih Viber Kanala na Viberu – s milionima članova koji prate informacije ou tema koje ih zanimaju.

“Kanali su naš naredni korak u uvođenju inovacija na platformi aplikacije za razmenu poruka – čime pružamo dragoceno, jedinstveno i efikasno korisnisčko iskustvo. Viberovii Kanali brzo postaju omiljeno mesto na kome naši korisnici mogu da pronađu informacije koje potiču od uzbudljivih i dinamičnih kreatora sadržaja iz zemlje i sveta. Pretraga sadržaja i prepiska dešavaju se simultano na Viberu, a uz to i pravo i dubinsko istraživanje tema od posebne važnosti – i to kroz samo jedan dodir na ekranu”, ističe Atanas Rajkov, Viši direktor za razvoj vodećih globalnih tržišta aplikacije Rakuten Viber.

Viber takođe nudi i posebnu mogućnost za komentarisanje sadržaja u Kanalima, čime stvara javni forum za razgovore i debate. Komentari su postali jedna od omiljenih funkcija među korisnicima, pružajući posebni doživljaj zajedničke društvene dimenzije u često fragmentiranom digitalnom svetu današnjice.

Viber je nedavno potpisao Kodeks Evropske Unije o sprečavanju govora mržnje, u nastojanju da spreči i odgovori na širenje diskriminacije i nezakonitog sadržaja u zemljama EU. Prihvatanje Kodeksa potvrđuje Viberovu posvećenost da obezbedi dodatne mero pomoću kojih bi bilo moguće pratiti i ukloniti govor mržnje u slučaju da se takav sadržaj pojavi u komentarima Kanala. Na ovaj način će korisnici moći da budu sigurni da se aplikacija brine o tome da korisničko iskustvo njih i njihove dece neće biti ukaljano ovakvim negativnim pojavama.

Prolanaženje i pristupanje Kanalu na Viberu je lako. Sve što treba da uradite je da da u prozorčić za pretragu ukucate ključnu reč vezanu za temu ili sadržaj od interesovanja – i dobićete spisak Kanala koji ćete moći da istražujete i komentarišete posvećeno i sa posebnim uživanjem. Ovim je vaša omiljena zabava postala mnogo pristupačnija na Viberu – u šta ćete se sigurno već brzo uveriti!Source: Personal magazin by www.personalmag.rs.

*The article has been translated based on the content of Personal magazin by www.personalmag.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!