Visszaerőlteti magát az Apple Music a dokkba

Ha valaki törli az Apple Music alkalmazást, majd újra letölti azt, um programa hajlamos kiszorítani más alkalmazásokat a dokkból.

Hirdetés

Nem szerencsés az Apple-nek a cég monopolhelyzetét érő vádak fényében az iOS 15.4.1-ben feltűnt bug. A versão mais recente da Apple Music oferece mais alkalmazásokat kidobni a dokkból, majd helyére magát bepakolni, hogyha a programot újra letölti a felhasználó az App Store-ból. Vannak, akik Twitteren jelezték, hogy az Apple Music újratelepítés után visszaállítja magát az alapértelmezett zenelejátszónak is anélkül, hogy az alkalmazást egyáltalán elindították volna.

Az iOS 10-ben lehetett először eltávolítani a főképernyőről az előre telepített Apple-appokat, majd az iOS 12-től kezdődően már opció törölni is őket a készülékről. Hasonló problema com iOS 12-ben é előfordult, ott a korábban törölt, majd újra letöltött programok automatikusan visszakerültek régi, alapértelmezett helyükre a kijelzőn és arrébb tolták a harmadik féltől származó alkalmazásokat. Com o iOS 15.4.1, você tem um gond, o Apple Music gyári helye a dokk jobb szélső pontján van, így oda települ vissza, bármi legyen is ott egyébként. Saját eszközön sikerült reprodukálni a dokkba való visszatérést, de azt nem, hogy alapértelmezett lejátszóként is beállítsa magát az alkalmazás.

Az Apple annyit közölt az ügyben, hogy tisztában vannak a problémával és már keresik a megoldást.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!