Vremešni muškarac (88) slučajno upao u otvor cevi, gde je bio zaglavljen dva sata

ZDRUŽENOM akcijom policije i vatrogasaca em Palilule deka (88) em Višnjičkog venca 73 spasen je posle dva sata agonije koju je doživeo u otvoru za cevi!

В вараацци сааал:: сацццц land маашш landс вашшшшшgua (88) счччно п па от сц счц сч счј счј си си си сј сј с с сј сј сј ц с с сј сј с с сј с с ês

Foto: Novos

Naime, ovaj vremešni muškarac, koji ima i ugrađen veštački kuk, ušao je u otvor sa cevima za vodu kako bi zatvorio ventil, ali se nespretno zaglavio. Na mesto nezgode prvo su izašli policajci, a za njima i vatrogasci, koji su ga na kraju i spasli. Za ovaj slučaj saznalo se na društvenim mrežama, gde je prvo na “Instagramu” objavljeno da su deki pomogli organi reda, ali su se kasnije oglasili pripadnici vatrogasnog odreda.

– Deka je inače ušao u otvor sa cevima za vodu da nesto zavrne, kada je propao i ostao zaglavljen oko dva sata – kaže jedna sugrađanka. – Kako sam i sama radila u MUP, zvali su me da pomognem. Para je bilo prosto nemoguće, pa sam pozvala policiju s Palilule, a došli su i vatrogasci. Sve se na kraju završilo srećno, s malim povredama.

Posle par sati, na društvenim mrežama se pojavio i snimak deke s vatrogascima koji su mu spasli život.

– Bio sam na toj intervenciji i deku su izvukli vatrogasci, da se zna – istakao je vatrogasac Marko Jović. – Kolega i ja smo iz cevi izvukli vremešnog muškarca. Tu su bili moji saborci Nenad Radović i Nebojša Stanojković. Bitno da se sve završilo kako treba.

Pratite nas i putem iOS e android aplikacije


Source: Novosti.rs RSS – Današnje vesti by www.novosti.rs.

*The article has been translated based on the content of Novosti.rs RSS – Današnje vesti by www.novosti.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!