‘ZVEZDA UVEK IDE NA POBEDU’: Crveno-beli bokseri stigli u Zagreb, samo trijumf dolazi u obzir!

Bliži nam se završnica Regionalne lige u boksu.

Vitezovi iz Zagreba domaćin su danas od 14.00 (direktan prenos na Arena fught kanalu) bokseima Crvene zvezde. Crveno-beli su neporažena ekipa i ovaj meč će odlučiti ko u plej ofu startuje sa prve pozicije. U Beogradu, prošle godine, Zvezda je istog rivala pobedila 12:8, tamo da joj je u ovom meču dovoljan i remi.

FOTO: BK Crvena zvezda

Beograđani su juče stigli na merenje, koje je uspešno završeno, a nastupiće oslabljeni, jer su seniorski reprezentativci iz njihovih redova u Čehovu na pripremama za Evropsko prvenstvo u Jermeniji.

– Zvezda ide uvek na pobedu! Iako smo u Zagrebu dočekani sa velikim poštovanjem, to ne znači da će u ringu biti milosti sa obe strane. Ono što garantujem jeste da će Zvezdini bokseri u svakoj sekundi svakog meča davati sebe iznad sopstvenih maksimuma – poručio je iz Zagreba, predsednik BK Crvena zvezda, Vladan Miketic.


Source: Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs.

*The article has been translated based on the content of Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!